Hof van Vleuten
Logo Logo

Bereikbaarheid Hof van Vleuten

Het Hof van Vleuten ligt bij het Burchtplein. De nieuwbouwwoningen worden gebouwd aan de Zuiderburcht, de Dassenburcht en de Valkenburcht. Hof van Vleuten is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. 

Met de auto of fiets

Vanuit Vleuterweide ben je met de auto in een paar minuten op de A2, A12, A27 en A28.  Hiervandaan vervolg je je weg naar Amsterdam, Den Haag, Arnhem en Den Bosch. Moet je in één van de naastgelegen dorpen zijn? Pak dan de fiets. De Meern, Vleuten en Harmelen liggen op fietsafstand.

Openbaar vervoer

Ook de verbindingen met het openbaar vervoer zijn zeer goed. Het NS-station Vleuten ligt op 5 minuten loopafstand. Ben je hier eenmaal, dan pak je zo de trein en sta je binnen 10 minuten op Utrecht CS. Rotterdam en Den Haag zijn een uur ‘treinen’. In de buurt zijn overigens ook busverbindingen naar het centrum van Utrecht en de omliggende plaatsen. Voor de fietsers zijn er veilige fietspaden en er is zelfs voorzien in een fietsboulevard waarover je via een speciale fietsbrug rechtstreeks naar Utrecht fietst.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?