Hof van Vleuten
Logo Logo

Nieuwbouw in Vleuten

Met een ruime opzet en veel groen, is het sfeervol wonen in Vleuterweide, de grootste buurt in de Utrechtse wijk Vleuten-De Meern. De watergangen, beekjes en greppels dragen ook bij aan de sfeer en levendigheid in het gebied. Buiten leven met alle voordelen van het wonen in een stad binnen handbereik: een bijzondere combinatie. 

De sfeer rond de grachten. Het eindeloze shoppen in Hoog Catharijne en de andere straten van de binnenstad. De gezelligheid van festivals en evenementen. Utrecht heeft een geweldige aantrekkingskracht. En als inwoner van Hof van Vleuten heb je alle privileges van Utrecht, zoals de gezellige binnenstad met zijn winkels en leuke terrasjes, op een paar kilometer afstand. 

Maximapark

Vanaf het Hof van Vleuten loop je in een paar minuten naar het Maximapark. Niet zomaar een park maar een park dat in 2014 werd uitgeroepen tot het meest geliefde park van Nederland. Hier is echt van alles te doen. Sporten, spelen, skaten, wandelen, hardlopen, fietsen, picknicken met de familie, luieren op het gras én bootje varen. Het Máximapark wordt geheid jouw vaste stek.

Winkelcentrum

Vleuterweide centrum is het gezelligste winkelcentrum van Leidsche Rijn en richt zich vooral op de inwoners van Vleuterweide, Veldhuizen, Vleuten-De Meern en omgeving. Het gebied kenmerkt zich door een authentieke stedenbouwkundige opzet en markante architectuur met oud-Hollandse gevels. Grote en kleine gebouwen, straten en pleinen wisselen elkaar af en geven het centrum een geheel eigen karakter en uitstraling.

Zingende toren

De Zingende Toren is zowel een beeldend kunstwerk als een bijzonder muziekinstrument. De toren is ontstaan vanuit een beeldende kunstopdracht bij de Cultuurcampus Vleuterweide. Het unieke muziekinstrument verbindt traditie en vernieuwing aan elkaar. Het glazen klokkenspel bestrijkt 4 octaven met 50 klokken. De toren is bedoeld om bespeeld te worden en om naar te luisteren. Er worden regelmatig concerten gehouden.

Sfeervol wonen in Vleuterweide
Buiten leven met alle privileges van de gezellige stad binnen handbereik

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?